سلام توروخدا بهم جواب بدید. گربم ۲ سالشه دیروز از بالکن از ۴ طبقه افتاد پایین . سقف دهنش از داخل ی خط عمیق شکاف برداشته و پاره شده . دیروز کلی از دهن و بینیش خون اومد. امروز میخوان جراحیش کنن گفتن باید بخیه بخوره جراحی بشه. هزینشم بین ۳ تا ۵ میلیون ک خیلی سنگینه برام و قرض کردم از چندنفر. سوالم اینه جراحیش کنن دیگه خوب میشه؟

سلام وقت بخیر، بله این موضوع رو بهش شکاف کام میگن و حتما باید جراحی بشه و با جراحی خوب میشه نگران نباشین

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم اگه گربه نخ و سوزن بخوره چه علائمی داره ک متوجه بشیم خورده یا نه؟ سلام وقت بخیر، دچار دل درد، بی اشتهایی، استفراغ، بی قراری میشود. حتی سوزن اگر زخم ایجاد کند ممکن است به دلیل ...
سلام بنده ببخشید من گربه دارم و 20 روزشه نژادش کالیکو از دیشبه صداش ی جوری شده شبیه خرناسه و گرفته و واضح نیست ... سلام وقت بخیر حتما جهت ویزیت و تشخیص دقیق به دامپزشکی مراجعه بفرمایید احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی ...
سلام وقتتون بخیر، من گربم دیشب زایمان کرد، تا الان که تقریبا 16 ساعت گذشته نه ادرار کرده نه مدفوع، شکمشم هنوز ... سلام وقت بخیر ابتدا باید با عکس رادیولوژی تعداد توله ها مشخص بشن که مطمئن بشیم توله ای جا نمونده باشه در ...
اقا ما گربه زیاد داریم حالا جز گربه های خونه یه سریشون میرن بیرون الان ۳ روزه متوجه شدم یکی از گربه ها چشماش ... سلام با قرص‌های آرامبخش میتونید بیارینش برای معاینه