سلام بچه گربه م یه چند وقتیه که موقع خواب یکدفعه دست و پاهاش و سرش می لرزه و یکی از چشماشم بازه و می لرزه میشه بگین مشکلش چیه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خداقوت بچه ی گربمون 2ماهشه هیستمپری گرفته. چهار روز ویال دگزا و سفازولین به اندازه ی 4میل تزریق کردم و ... سلام و وقت بخیر، دارو های اشتباه میتونه باعث بشه. حتما به دامپزشک مراجعه کنید
سلام بنده ببخشید من گربه دارم و 20 روزشه نژادش کالیکو از دیشبه صداش ی جوری شده شبیه خرناسه و گرفته و واضح نیست ... سلام وقت بخیر حتما جهت ویزیت و تشخیص دقیق به دامپزشکی مراجعه بفرمایید احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی ...
سلام خسته نباشید‌ سوالی ک داشتم اینه ک من گربم تازه بچه بدنیا اورده میخام ببینم امکانش هست بچه بازم تو شکمش ... سلام وقت بخیر، بله حتما در اولین فرصت رادیولوژی انجام بشه
سلام خسته نباشید من سه تا بچه گربه دارم یه چهار روزه چشماشون عفونت کرده و ترشح میکنه و چشاشونو بسته نگه میدارن ... سلام وقت بخیر میتونین فعلا از قطره چشمی کلوبیوتیک هر ۶ ساعت ۱ قطره و ویروسید هر ۸ ساعت ۱ قطره استفاده کنین اگر ...