سلام به بچه گربه ام پودرضد کک زدم بعد چند ساعت دیدم گربه ام سرفه میکنه و آب بالا اورد همچنان سرفه میکنه و کمی بی حاله چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر، براش بخور سرد بذارین به و مرور بهتر میشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر امروز جایی حومه شهر کارداشتم ازدور دیدم دوتا ادم ازخدابی خبر ی بچه گربه رو از فاصله تقریبا یک ... سلام وقت بخیر، لطفا حتما عکس رادیولوژی گرفته بشه برای اطمینان از عدم شکستگی ها و همچنین سونوگرافی برای بررسی ...
گربه من ۴ ماهشه وقتی خوابه با دماغ تنفس میکشه و صدای سوت میده حس میکنم دماغش کیپ شده و تنفس شکمیش هم یکم بیشتر ...
سلام دو تا بچه گربه توی پارکینگ هست ،یکیشون درست نمیتونه غذا بخوره و تو حالت عادی سرشو کج میگیره و بعضی موقع ... سلام وقت بخیر لطفا جهت معاینه عصبی به دامپزشک متخصص اعصاب مراجعه بفرمایید مشکلاتی از قبیل هیدروسفالی و ...
من یک بچه گربه ساده را تازه به سرپرستی گرفتم امروز دیدم که گربم اسهال زرد رنگ دارد مشکلش چیست سلام وقت بخیر اگر تا ۲۴ ساعت ادامه پیدا کنه و بی حالی به همراهش باشه باید به دامپزشکی مراجعه نمایید با عوض ...