سلام بنده بخاطر نارسایی کلیه باید پیوند انجام بدم، گربه خانگی دارم و بیرون و حیاط هم نمیذارم بره، مشکلی برام پیش نمیاد اگه بعد پیوند کلیه با گربه م زندگی کنم؟

سلام وقت بخیر، اگر حیاط و بیرون نمیره و بیماری خاصی نداره، مشکلی نیست

یک امتیاز ثبت کنید
وقت بخیر.متاسفانه یه بچه‌گربه ای زیر ماشینم رفته بود،منم متوجه نشدم و از رو پاش رد شدم و پاش شکسته،خیلی ناراحتم ... سلام وقت بخیر عکس رادیولوژی انجام بشه و سپس جراحی
سلام روز بخیر ، گربه من تازه دیروز زایمان کرده و رفته تویه انباری کوچیکی که تو حیاط هست زایمان کرده اونجا پره ... سلام وقت بخیر بهتر هست پیداشون کنین و مطمئن شوید که مادر به بچه ها شیر میدهد و به خوبی از انها مراقبت میکند چون ...
سلام خسته نباشید گربم بیرون از ظرف خاکش مدفوع و ادرار انجام میده روز اولی که آوردمش توی خاکش دسشویی میکرد ... سلام وقت بخیر، ممکن است به دلیل عفونت ادراری ، و سوزش ، و درد ناشی از ادرار کردن باشد. لطفا فورا به دامپزشک ...
سلام و روز بخیر. من امروز با یک گربه خیابانی که حدود دوماهه در محله ما متولد شده بازی میکردم احساس تیزی ناخنش ... سلام وقت بخیر، اگر زخمی ایجاد نشده نیاز به نگرانی نیست. اما اگر به طور کل با حیوانات خیابان و غیر واکسینه در ...