سلام بنده ببخشید من گربه دارم و 20 روزشه نژادش کالیکو از دیشبه صداش ی جوری شده شبیه خرناسه و گرفته و واضح نیست و همچنین چشمشم قرمزه انگار خون اومده و ی ترشحات ریزی هم داره نمیدونم چیکار کنم

سلام وقت بخیر

حتما جهت ویزیت و تشخیص دقیق به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی وجود دارد

یک امتیاز ثبت کنید
ما مدت یک ماهه یک گربه خیابانی رو به سرپرستی گرفتیم و الان ۳ ماهشه. این گربه همش به سمت ما و سایر افراد خونه ... سلام وقت بخیر، اگر پرخاشگری مداوم دارد. و اصلا با شما ارتباط نمیگیرد احتما محیط خانه را نپذیرفته. به طور کل ...
سلام توروخدا بهم جواب بدید. گربم ۲ سالشه دیروز از بالکن از ۴ طبقه افتاد پایین . سقف دهنش از داخل ی خط عمیق شکاف ... سلام وقت بخیر، بله این موضوع رو بهش شکاف کام میگن و حتما باید جراحی بشه و با جراحی خوب میشه نگران نباشین
سلام وقتتون بخیر یه سوالی داشتم ما یک گربه ی واگذاری اسیب دیده ی ۶ ماهه ی پرشین کت حدود ۴ روزه که گرفتیم و دیروز ... سلام وقت بخیر، حتما گربه کوچکتر را در اتاقی مجزا نگه داری کنید و تا زمانیکه جرب گوش و قارچ پوستی بهبود نیافته ...
سلام من دو تا بچه گربه رو از شیر خواری آوردم پیش خودم الان تقریبا ۴ ماهشونه خونمون یه حیاط خیلی بزرگ داره مامانم ... سلام وقت بخیر اگر شرایط نگه داری داخل منزل را داشته باشین برای بچه گربه ها خیلی بهتر هست و احتمال درگیری ...