سلام برای مهاجرت به عمان حتما باید آزمایش تیتر هاری انجام بشه؟

سلام وقت بخیر

بله تیتر هاری نیاز هست

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت به خیر. ببخشید من دیروز ( 18 خرداد) یه بچه گربه پیدا کردم که مدام جیغ میزنه و شکمش هم ورم غیر طبیعی داره. ... سلام وقت بخیر، احتمالا به علت جیره غذایی نامناسب نفخ کرده منتها حتما باید ویزیت بشه. فعلا قطره خوراکی دایمتیکون ...
سلام گربه ی من ۳ ماهشه از دیروز بی حاله و غذا نمیخوره،چشمشم کمی کثیف شده چیکار میتونم براش کنم؟اصلا اشتها ... سلام وقت بخیر در صورتیکه اصلا غذا نمیخورد جهت دریافت سرم تراپی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
گربم چهار ماهشه پریشب رفتم واکسن زدم از همون شب اسهاله تا الان بخاطر واکسنه؟ چی باید بدم بهش بخوره؟ سلام وقت بخیر میتونه به خاطر واکسیناسیون باشه اما در صورت مشاهده موارد زیر در ۱۴ ساعت آینده به دامپزشک مراجعه ...
من گربم خیلی باریگوشه ولی امروز فقط میخوابه و میری نزدیکش خیلی لیس میزنه خیلی کم بازی کرده من نگرانشم لطفا ... سلام و وقت بخیر، از نظر فحلی چک بشه. گربه های ماده از حدود ۶ ماهگی فحل میشن. درصورت بی حالی بی اشتهایی و اسهال ...