سلام ببخشید پرنده من گردنش شکسته و الان گردنش کچ شده می خواستم بدونم باید چیکار کنم تا درست بشه

سلام وقت بخیر

باید توسطردامپزشک بطور دقیق معاینه، رادیولوژی انجام و با توجه به شرایط آتل بندی یا جراحی انجام شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر یه پرنده ی سبزقبا ماشین بهش زده بود تو جاده افتاده بود بر داشتیم آوردیم خونه ولی هیچ حرکتی نداره ... سلام وقت بخیر یه پرنده ی سبزقبا ماشین بهش زده بود تو جاده افتاده بود بر داشتیم آوردیم خونه ولی هیچ حرکتی ...
سلام، من عروس هلندیم حدود یه ماه و نیم قبل ی عفونت جزئی داشت ک دکتر برای دو تا انتی بیوتیک باکتری واستاتیک ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده در حال حاضر درگیر بیماری تنفسی می‌باشد، بهتر است معاینه شود و از قفسه سینه، ...
سلام من یه عروس هلندی سه ماهه دارم از وقتی سرلاکی بود خودمون بزرگش کردیم خیلی عادیو شیطون و دستی بود بعد از ... سلام و وقت بخیر با توجه به توضیحاتی که دادید بهتره که از پر های افتاده عکس و فیلم با کیفیت ارسال کنید چون آیتم ...
سلام عروس هلندیم یکی از چشماش رو میبنده و کمی صورتی رنگ شده باید چکار گنم سلام وقت بخیر احتمال ضرب دیدگی وجود دارد، بهتره چشم توسط دامپزشک بطور معاینه شود.