سلام ببخشید پرنده من تازه تخم کرده نگارنم تخمشو بخوره راهنمایی میکنید

سلام وقت بخیر

جیره غذایی پرنده را با ارائه غذای پلت تجاری، تخم مرغ و انواع حبوبات آب‌پز، جوانه جات، میوه و … غنی سازی کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
عروس هلندیم امروز یکم تو سر و صدا بوده اونم نه خیلی زیاد یه کوچولو هم جاشو تغییر دادم از اون موقع دیگ ن اجازه ... سلام وقت بخیر این رفتار به خاطر استرس جابجایی هست، اگر طی چند ساعت پرنده آرام شد و روی تخم‌ها نشست که مشکل ...
با سلام خدمت شما عزیزان پای بلدرچین من شکسنه ، آتل بستیم .اما نمیدونم جهتش چطوری باید باشه ک پاهاش درست بگیره ... سلام وقت بخیر برای تشخیص وضعیت شکستگی و نحوه تثبیت موضوع، انجام رادیولوژی ضروری می‌باشد ولی به عنوان یک ...
سلام،دیروز یه عروس هلندی تو خیابون پیدا کردیم آوردم خونه چند ساعت بعد شستمش بعدش حالش بد شد لرز داشت جاشو ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات ارائه شده، حال پرنده بحرانی بوده و باید با دقت توسط دامپزشک معاینه شود
سلام من یه عروس هلندی دارم امروز رفت بودم بیرون عروس داخل قفس بود اومدیم خانه دیدم خیلی بی حال روی نوکش خونی ... سلام وقت بخیر احتالات زیادی مطرح می‌باشد، لذا یک فیلم یا چند عکس باکیفیت ارسال نمایید.