سلام ببخشید من 3 جوجه مرغه 3ماه دارم ولی گندو نمی خورن مشکل از چیست

سلام وقت بخیر، گندم به تنهایی گزینه مناسبی برای تغذیه ماکیان نیست، همچنین به تنهایی طعم مطلوبی برای پرنده ندارد. از دان پِلِت پارس استفاده نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید من یه جوجه مرغ سه هفته ای دارم که بعصی وقتا یه چشمش چسبیده به هم و انگاری باز نمیشه باید با ... سلام وقت بخیر احتمالا درگیری ویروسی دارد که باعث التهاب و ترشح در صورت و چشم شده و بهتر است توسط دامپزشک ...
من یه کوتوله برزیلی دارم چند روزی هست قسمت بالای دمش رو میخارونه.به حدی که خودش رو زخم میکنه.الان انگار بالای ... سلام وقت بخیر استحمام پرنده بیشتر شده و داروی ضد انگل پوستی لحاظ شود. برجستگی مشاهده شده غده یوروپیجیال ...
سلام خسته نباشید من یه عروس هلندی دارم قبلا رنگش خاکستری خیلی خوبی بود الان رنگش تغیز کرده مشکیه مشکی شده ... سلام وقت بخیر عوامل مختلفی مانند سن، تغذیه، شرایط نور محیط، استحمام، بیماری‌های متابولیک، التهاب کبد و ...
سلام وقت بخیر عروس هلندی ما هر چند روز یه عدد تخم گذاری کرد ما براش لونه تهیه کردیم الان درست روی تخمها نمیخوابه ... سلام وقت بخیر پرنده بنا به غریزه متوجه می‌شود چگونه تخم‌ها را مدیریت کند و احتمالا برخی از تخم‌ها ایراد ...