سلام ببخشید من پرنده ام بی حال است و داره بد تر میشه وداره میمیره می‌شود برای درمانش راهنماییم کنید

سلام وقت بخیر، گزارشات ارائه شده بسیار کلی بوده و از سوی دیگر برای شرایط اورژانسی قطعا نیاز به تجهیزات بیمارستانی می‌باشد، لذا جهت نجات پرنده در اولین فرصت به دامپزشکی مراجعه نمایید‌.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام و وقت بخیر من یه مرغ عشق دارم که خیلی بی حاله اوایل که آوردمش خونه کامل رام شده بود حتی رو دستم می‌نشست ... سلام وقت بخیر، وضعیت اشتها و غذای پرنده، همچنین مدفوع به چه صورت می باشد؟ آیا پرنده لاغر هم شده؟
سلام.من یک جفت طوطی برزیلی دارم اینا تقریبا۲۰روزه دارن لونه گرم میکنن ولی تخم نمیزارن چیکار میتونم بکنم؟ سلام وقت بخیر فعلا پرنده‌ها در فاز لانه گزینی هستند، در این بازه زمانی جیره غذایی تقویت بشود، قطره مینرال، ...
سلام خسته نباشید مرغ عشق داریم ۱ ماهش هست آوردمش بیرون خورد تو دیوار و افتاد رو فرش حالا نمیتونه رو پاهاش وایسا ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما خطر ضربه به سر و عوارض متعاقب آن مطرح می‌باشد. قطعا پرنده باید معاینه ...
سلام جوجه عروس هلندیم‌رو تازه از مولد جدا کردم اما هرکار میکنم سرلاک نمیخوره فقط ۹ روزشه نمیدونم گرسنه نیست ... سلام وقت بخیر، اگر والدین جوجه را تغذیه نکنند شما مجاز به جدا سازی هستید. بهرحال در شرایط کنونی اجبارا باید ...