سلام ببخشید من تقریبا یه ساله تو حیاط خونم به یه گربه غذا میدم اونم همینجا میمونه و تا حالا فقط یه بار مریض شده بود و غذا نمیخورد منم برده بودمش دامپزشک براش دارو نوشته بود و از اون وقت تا حالا اصلا مشکلی نداشت ولی امروز از صبح دوباره غذا نمیخوره، بیحاله، خیلی آروم راه میره و نمیتونه از یه جایی مثلا پله بالا بره پاهاشم میلرزه، میشه لطفا راهنماییم کنین من تو روستا زندگی میکنم و اینجا دامپزشک نداریم ولی هر دارویی که بگین میتونم تهیه کنم لطفا سریع جواب بدین.

سلام وقت بخیر

غذا نخوردن ، بی‌حالی و لرزش پاها و ضعف، یک علامت هستن که بیماری خیلی مختلفی میتونن باعث این علائم شوند
به خصوص که گربه خیابانی هست و تاریخچه خاصی ازش نداریم
باید آزمایش خون و سونوگرافی انجام بشه

4/5 - (1 امتیاز)
امروز گربه ام رو عقيم كردم و يكسره استفراغ داره،ميتونم اندانسترون بدم؟ سلام وقت بخیر باید علت استفراغ مشخص بشه اما یکی از عوارض داروهای استفاده شده در جراحی استفراغ هست منتها ...
بچه گربه ۲ ماه دارم دستاش لکهایه قرمز داره خیلی با زبون لیست میزنه لطفا راهنمایی کنید سلام وقت بخیر لطفا به دامپزشکی جهت ویزیت دقیق مراجعه بفرمایید چون ممکن هست قارچ باشد
سلام گربه dsh من ۵ ماهشه این چند روز خیلی میره پارکینگ و حیاط خونه تا الان مشکلی نبوده حالش خوب بوده امشب الان ... سلام وقت بخیر لطفا جهت سرم تراپی و دریافت دارو های گوارشی به دامپزشکی مراجعه کنین
سلام وقتتون بخیر ببخشید بچه گربه من از طبقه دوم آپارتمان افتاده از کمر ب پایین لمس،دامپزشک نگاه کردن میگن ...