سلام ببخشید مصرف قرص ملوکسیکام انسانی برای پرنده اشکالی نداره؟دامپزشک برای التهاب مفاصل پرنده ام تجویز کرده شک دارم چون انسانی است بهش بدم یا نه ؟ لطفا پاسخ بدید بهم

سلام وقت بخیر

قابل استفاده می‌باشد ولی از نظر مدت زمان مصرف ملاحظات خاص دارو لحاظ گردد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من همسترم حالش اصلا خوب نیست هی نفس نفس میکشه و رو پشت میوفته بعدشم نمیتونه پاشه خیلی بیحاله انگار داره ... سلام وقت بخیر مورد اورزانسی هست، جهت بررسی مسکل تنفسی قلبی به نزدیکترین دامپزشک مراجعه کنید.
آیا بیمارستان پذیرش بیمار جدید دارد؟ بله. بعد از خاتمه همه گیری کوید19، بیمارستان مانند گذشته پذیرای بیماران جدید می باشد.
قبل از بیهوش کردن حیوان برای هر اقدام پزشکی چه آزمایش‌هایی از آنها گرفته می‌شود؟ آزمایشاتی که ممکن است قبل از بیهوشی برای حیوان خانگی شما لازم باشد، معمولاً به وضعیت سلامتی عمومی حیوان و ...
سلام وقت بخیر ببخشید قرص ملوکسیکام انسانی تجویز شده برای پرندم میخواستم سئوال کنم قرص را به چه شکل و چند روز ... سلام وقت بخیر ملوکسیکام انسانی برای پرندگان قابل اجرا می‌باشد فقط دوز مصرف باید دقیق تجویز شود و بهتره ...