سلام ببخشید سگ ۶ماه و ۱۱ روزه من پارووا ویروس گرفته دیشب رفتیم دامپزشکی و دز اول سرم تراپی و تمام امپول ها رو دریافت کرد حالا خودم توی خونه میخوام سرم رو بهش بزنم چه مقدار از امپول ها رو باید داخل سرم بزنم؟؟

سلام وقت بخیر

طبق وزن و دوز دارو باید دارو مصرف کند
داخل نسخه حتما مقدار دارو نوشته شده است
لطفا طبق نسخه عمل بفرمایید

4/5 - (1 امتیاز)
سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند وجود داشته باشد. میتواند مشکلات پوستی ناشی از عفونت‌های قارچی، باکتریایی ...
سلام روز بخیر عروس هلندی من خودشو زده به پنجره پایین چینه دان زخمی شده یعنی استخوان میشه تقریبا هی خونریزی ... سلام وقت بخیر، در اثر شدت برخورد پوست و بافت زیرین دچار آسیب و خونریزی شده. محل جراحت را با پنبه تمیز و دهانشویه ...
سلام وقت بخیر ببخشید دیروز یه گربه خیابانی خواست باهام بازی کنه چنگم انداخت، البته محکم نبود و فقط یکم رو ... سلام وقت بخیر.نیاز نیست کار خاصی انجام بدید. یک بار ضدعفونی کنید کفایت میکنه.
سلام وقت بخیر یه خرگوش نر دارم موهای زیر دم و پاهاشا کنده دلیلش چیه باید چیکار کنم براش سلام وقت بخیر لطفا از جنسیت کامل مطمئن بشین این موضوع در خرگوش های ماده در زمان آبستنی /آبستنی کاذب رخ م ...