سلام اگه میشه راهنمای کنید تعادل مرغ مينا من کم شده و به زور راه ميره و به زور روی چوب می ایستاده اشتهاش خوبه اما تعامل نداره راهنمای کنید چه دارویی براش بگیرم نوع و مارک دارو ذکر کنید ممنون میشم اگه راهنمایی کنید با تشکر فراوان

سلام وقت بخیر

با توجه به توضیحات شما، پرنده باید بطور دقیق و بالینی معاینه و سپس درمان شود، لذا مراجعه حضوری ضروری می‌باشد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر من یک عروس هلندی 5ماهه دارم حدود یک ماه هست که به شدت پرهاش می ریزه میشه لطفاً راهنمایی ک ... سلام وقت بخیر لطفا از رفتار، عارضه یا موضوع مورد نظر یک یا چند عکس و فیلم در زوایای مختلف و با کیفیت مناسب ...
سلام وقت بخیر برای تغذیه جوجه عروس هلندی به جز سرلاک تقویتی دیگه ای باید در تغذیه قرار بگیره و برای جلوگیری ... سلام وقت بخیر بعد از گذشت یک بازه زمانی میتوانید از اقلام غذایی پخته و نرم شده مثل حبوبات، عدس، نخودفرنگی، ...
سلام و عرض ادب من یه طوطی برزیلی دارم ۴ ساله دارمش الان چند روزه برای اولین بار داخل فضلش کرم های ریز می بینم ... سلام وقت بخیر اگر موجودات ریز و کرم مانند داخل مدفوع دیده‌اید احتمال ابتلا به انگل‌های گوارشی تا عدم نظافت ...
سلام من بلبل خرما دارم چند روز پیش کردنشون تو کیف دوتاشون رفتم جایی بعد وفتی برگشتم تقریبا بعد ۲۰ دقیقه اینا ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، قطعا پرنده باید توسط دامپزشک بطور کامل معاینه شود