سلام..امروز یک توله سگ بومی کوچک اندازه یک گربه از زیر در وارد حیاط خانه ما شده..من مادرش پیدا نکردم و تا حالا تجربه نگهداری از سگ نداشتم..نمی دونم چه غذایی بهش بدم و اینکه روی بدنش حشرات ریزی مثل مورچه و رنگ تیره در حرکت هستند اینا شپش هت یا کک و چه طور میشه درمان کرد؟ من چون الان تو خانه تنها هستم تا دو سه روز دیگه برام مقدور نیست دامپزشکی ببرمش..ممنون میشم راهنماییم کنید..و یک مورد دیگه پوست شکمش یه جوریه انگار مو نداره و رنگش با رنگ بدنش فرق داره اینم طبیعیه؟

سلام وقت بخیر

شکم به احتمال زیاد این طور که میفرمایید مشکلی ندارد
ولی اون حشرات که فرمودید ، کک هستند
باید در صورت امکان موهای حیوان کاملا تراشیده بشه
و سپس از شامپوی ضد کک و کنه یا پودر ضد کک و کنه استفاده بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام حدود یک ماه یا یک ماه و نیم پیش سگموبرای پیاده روی برده بودم بیرون یه گربه رو دنبال کرد گربه بهش چنگ زده ... سلام وقت بخیر اگر زخم کوچک بوده و پیش دامپزشک هم بردید ، پس اون موضوع برطرف شده در مورد چشم هم حتما قطره رو ...
با سلام قرص کتوکنازول برای سگ ژرمن چه مقدار توصیه می‌شود.سپاسگزارم سلام وقت بخیر ۵ میلی گرم پِر کیلوگرم هر ۲۴ ساعت
ببخشید من یه سوال داشتم هنوز جواب بشوم را ندادید در مورد این بود که من چه نژاد سگی بخرم که خونگی ساکت جثته ی ... سلام وقت بخیر، در حوزه درمان اگر سوالی دارید پاسخگو هستیم.
سلام وقتتون بخیر چشم راست سگ یکماهه ام عفونت کرده، ترشح زرد میده خیلی کوچیکه میترسم از قطره استفاده کنم به ... سلام وقت بخیر، ابتدا باید حتما مورد معاینه قرار بگیرد. اما میتوانید از قطره سیپلکس هر ۶ ساعت استفاده بفرمایید ...