سلام امروز وقتی پیش خرگوشم رفتم دیدم مدفوعش شل شده است و ممکنه به خاطر خوردن بیش از حد کاهو باشه؟

سلام وقت بخیر، غذای اصلی خرگوش ۸۵٪ یونجه هست. مصرف بیش از اندازه از سبزیجات مخصوصا کاهو میتونه باعث اختلال در دستگاه گوارش خرگوش بشه. رژیم غذایی مناسب بسیار موضوع مهمی در خرگوش ها هست.

یک امتیاز ثبت کنید
لاک پشتم از صبح چشماش و باز نمی‌کند علل بروز این پدیده چیست؟ سلام وقت بخیر کمبود ویتامین آ
درود وقت بخیر جوجه تیغی من آلوده به کنه هست و من دنبال یک راه برای از بین بردنشان هستم لطفا راهکاری به من بدهید ...
سلام خرگوشم دو سه باره ادرارش نارنجی قرمز هست ولی خون نداره تو ادرارش برا جی میتونه باشه؟ سلام وقت بخیر، رنگ ادرار در این مجودات نارنجی کهربایی هست و طبیعیه.
سلام من یه خرگوش لوپ ۵ ماهه دارم که جدیدا یه زخمهایی ار دستش شروع شد که به پا و نوک گوشها و بینیش هم رسیده و ...