سلام اردک ها فکر کنم سرما خوردن آبریزش بینی وخس خس میکنن چکار باید کرد ممنون

سلام وقت بخیر

از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق توصیه داروخانه اجرا نمایید.

1.5/5 - (2 امتیاز)
سلام یه طوطی گرینچیک دوماهه دارم، یه پاشو همش بالا میگیره و یکی دو روزه مدفوعش قرمزه،مریضه یا طبیعیه؟ سلام وقت بخیر، قطعا هردو علامت مطرح شده علایم نامطلوبی هستند. هرگونه درد و آسیب در پا، با علایمی مثل التهاب، ...
سلام جوجه اردکم از بلندی افتاده و لنگ میزنه نمیذاره اتل بندی کنیم، فک نکنم شکستگی هم داشته باشه، پس خونریزی ... سلام وقت بخیر احتمالا ضرب دیدگی باشد ولی قطعا مراجعه حضوری داشته باشید.
۱جفت عروس هلندی دارم ناخن نر سیاه شده و ماده نفس نفس میزنه علش چیه؟ سلام وقت بخیر، ناخن پرنده نر احتمالا یا ژنتیکی یا در اثر ضربه سیاه شده. پرنده ماده یا درگیری تنفسی داره یا ...
سلام من یه جوجه مرغ بومی گرفتم همون موقع که آوردمش خیلی بی حال بود الان دقت میکنم میفهمم اسهاله‌ روش درمانی ... سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی داروی اِنروفلوکساسین یا نئومایسین اُکسی تتراسایکلین تهیه و طبق راهنمایی ...