سلام آیا یک چهارم استامینوفن پودر شده و باشیر مخلوط شده باعث مرگ بچه گربه میش؟

سلام وقت بخیر

بستگی به وزنش داره
از علائمش بی حالی و وجود خون در ادرار هست
برای احتیاط به دامپزشکی مراجعه نمایید و داروی اختصاصی دریافت کنید

4/5 - (1 امتیاز)
گربه تو کوچه مون چشمش عفونت کرده بود چرک میداد  منم آوردمش تو پارکینگ بمونه براش قطره سیپلکس ریختم چند روز ... سلام وقت بخیر، اگر دوز دارو مناسب را دریافت نکند علائم مجددا باز میگردد. ممکن است نیاز باشد علاوه بر قطره دارو ...
سلام وقت بخیر گربه من قبل زایمان کک داشت و الان بچه های ۴ روزه اش هم کک گرفتن چیکار باید بکنم ؟ سلام وقت بخیر لطفا جهت درمان و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه کنین محیط زندگی گربه ها را مرتب جارو برقی ...
سلام وقتتون بخیر ببخشید بچه گربه من از طبقه دوم آپارتمان افتاده از کمر ب پایین لمس،دامپزشک نگاه کردن میگن ...
سلام خسته نباشید.گربه من ۱سال و ۶ ماهه است و نره. گاهی اوقات گاز دردناکی میگیره.میخواستم بدونم بخاطر عقیم نکردنش ... سلام وقت بخیر معمولا گاز گرفتن رفتاری هست و گربه احساس شکار میکند اما اگر پرخاشگر شده و تمایل به گریز از ...