سلام ، ما دو تا بچه گربه خیلی کوچولو وسط خیابون پیدا کردیم بعد فهمیدیم که مادر این گربه ها اونا رو توی حیاط یک خونه گذاشته و بعد صابخونه انداختشون بیرون و الان ما پیداشون کردیم الان باید باهاشون چی کار کنیم؟😁

سلام وقت بخیر، باید سنشون رو ببینیم چقدره تا توصیه های لازم انجام بشه

3.5/5 - (2 امتیاز)
سلام گربه ام حشره کش مایع به مقدار کم خورده و دو روزه اشتها داره ولی کم و دهنشم دو بار کف کرده الان کمی می لرزه ... سلام وقت بخیر سریعا جهت درمان و سرم تراپی به دامپشکی مراجعه کنین
سلام من یه بچه گربه رو امداد کردم که یکی از چشم هاش عفونت داشت دکتر قطره داد و خوب شده بود ولی امروز چشمش رو ... سلام وقت بخیر، اگر به دامپزشک مراجعه فرمودید، همون دارو هاش رو با همون دستور دامپزشک ادامه بدین. به مرور بهتر ...
سلام خسته نباشید.گربه من ۱سال و ۶ ماهه است و نره. گاهی اوقات گاز دردناکی میگیره.میخواستم بدونم بخاطر عقیم نکردنش ... سلام وقت بخیر معمولا گاز گرفتن رفتاری هست و گربه احساس شکار میکند اما اگر پرخاشگر شده و تمایل به گریز از ...
با سلام گربه دوماهه ای دارم که از نظر جثه خیلی کوچیکه مریض شده و غذا نمیخوره و لاغر شده و کمی بدنش گرمه ولی ... سلام وقت بخیر، باید از نظر بیماری های عفونی و ویروسی ابتدا بررسی شود. در بچه گربه ها احتمال ابتلا به انواع ...