سلام ، خرگوش لوپ ما امروز 4 بچه کرده، ولی بهشون شیر نمیده

سلام وقت بخیر، احتمالا غلظت هورمون پرولاکتین در خون مادر به حد کافی نرسیده، سعی کنید سینه های مادر را با دوشش دستی تحریک و در صورت عدم ترشح شیر یا شیر دهی، بطور دستی با شیر خشک مخصوص حیوانات، تغذیه را انجام دهید.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام خرگوش اگر مدفوع خودشو بخوره چه معنی داره؟! و اگر بخوایم این کارشو متوقف کنیم باید چیکار کنیم؟! کمبود غذایی ... سلام وقت بخیر هیچ ارتباطی با رژیم غذایی نداره به نوع ماده غذایی هست که خودشون میسازن و مصرف میکنن
سلام خسته نباشید من یه خرگوش تازه خریدم پاش آسیب دیده و لنگ میزنه موقعه راه رفتن میشه راهنمایی کنین چیکار ... سلام وقت بخیر حتما معاینه بشه و در صورت نیاز رادیولوژی از اون ناحیه جهت بررسی بیشتر انجام بشه
سلام امروز وقتی پیش خرگوشم رفتم دیدم مدفوعش شل شده است و ممکنه به خاطر خوردن بیش از حد کاهو باشه؟ سلام وقت بخیر، غذای اصلی خرگوش ۸۵٪ یونجه هست. مصرف بیش از اندازه از سبزیجات مخصوصا کاهو میتونه باعث اختلال ...
سلام سگ من حامله است بردیمش پیش دامپزشک گفت یک هفته دیگه احتما زایمان کنه ولی هیچ نشانه ای از بارداری نداره ... سلام و وقت بخیر برای تشخیص قطعی حاملگی باید عکس رادیولوژی و سونوگرافی انجام بشه گاهی به علت کم بودن تعداد ...