سلام، من عروس هلندیم حدود یه ماه و نیم قبل ی عفونت جزئی داشت ک دکتر برای دو تا انتی بیوتیک باکتری واستاتیک تجویز کردن ، و خوب شد بعد ی هفته ، الان بدون هیچ دلیلی صداش گرفته و گاها نوکشو ب هم می سابه ، عطسه میکنه مخصوصا موقع خاروندن خودش و هر از گاه زیاد خمیازه میکشه ( وقتی خابش می یاد ) نگرانشم ، چیکار کنم؟ نظافت قفس و .. رعایت کردم فقط یک هفتس یکم دمای خونه پایین تر اومده ، ولی من دورشو با پارچه می پوشوندم

سلام وقت بخیر

احتمالا پرنده در حال حاضر درگیر بیماری تنفسی می‌باشد، بهتر است معاینه شود و از قفسه سینه، ریه‌ها و کیسه‌های هوایی عکس رادیولوژی گرفته شود.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام عروس هلندیم سه شاخه از تاجش افتاده بازم در میاد سلام وقت بخیر بله در میاد و نگران نباشید، استفاده از قطره مولتی ویتامین جهت تسریع رویش پر مفید می‌باشد.
سلام خسته نباشید ما یک پرنده (قمری) توی حیات پیدا کردیم دیدیم خون ریزی کرده خونشو بند آوردیم دیدم که زیر سنش ... سلام وقت بخیر بله امکان بروز جراحت در اثر برخورد با جسم تیز، اصابت ساچمه و حتی گاز گرفتن گربه و ... هست. بهتره ...
سلام من عروس هلندی دارم و این چند مدت خودشو خیلی می خارونه و بعضی از پرهاشم ریخته بردم دامپزشک گفتن شپش داره ... سلام وقت بخیر، یک عکس یا فیلم با کیفیت از پرنده ارسال کنید. عواملی مانند عدم استحمام کافی، انگل پوستی، فساد ...
سلام بنده یک عروس هلندی دارم که ۸ ماهش بود که خریداری کردم و از بلندی افتاد و یکی از شاه پراش کنده شد (همراه ... سلام وقت بخیر شاه‌پر آسیب دیده را توسط باند و تجهیزات موجود در جعبه کمک‌های اولیه به مدت چند روز پانسمان ...