سلام،گربه زایمان سختی داشته در کنار خیابان،برگشته خونه با یک بچه که به دلیل نداشتن شیر بچه اش را از دست داده،حالا هر نیم ساعت یکبار وقتی خوابه انگار کابوس دیده باشه از خواب بیدار میشه شروع میکنه به بو کردن و دنبال بچه اش میگیره بعد خودشو لیس میزنه و پستان های خودش را وحشتناک گاز میگیره بطوری که کل بدنش مچاله میشه ،معقدش را لیس میزنه بعد از چند ثانیه دوباره به دنبال بچه اش می‌گردد….

سلام وقت بخیر، احتمالا غدد پستانی عفونت کرده اند یا به علت تجمع شیر به شدت درد دارند. ممکن است جفت یا جنین در رحم باقی مانده باشه و عفونت کنه که حتما باید جراحی بشه. حتما به دامپزشک مراجعه بشه

4.2/5 - (4 امتیاز)
سلام من حدود یک هفته ی پیش یک بچه گربه پیدا کردم که بچه های کوچه باهاش بازی کرده بودن و مادرش سمتش نمیومد ، ... سلام وقت بخیر، بچه گربه ها به شدت به کاهش قند خون و کاهش دمای هم حساس هستن. جای بچه گربه گرم باشه و کمی هم شربت ...
سلام وقت به خیر. ببخشید من دیروز ( 18 خرداد) یه بچه گربه پیدا کردم که مدام جیغ میزنه و شکمش هم ورم غیر طبیعی داره. ... سلام وقت بخیر، احتمالا به علت جیره غذایی نامناسب نفخ کرده منتها حتما باید ویزیت بشه. فعلا قطره خوراکی دایمتیکون ...
با سلام.گربه ای نر پیدا کردیم که عقیم شده بود و پای چپش رو قطع کرده بود تا نصفه و بخیه خورده بود. حدودا یکساله ... سلام وقت بحیر، جهت معاینه و بررسی ارتوپدی و نورولوژی به جراح متخصص نورولوژی مراجعه کنید.
سلام و وقت بخیر برای گربه 1 ماهه و دو هفته‌ام قرص ضد انگل تهیه کردم و بهش دادم نیم ساعت بعد از خوراندن قرص استفراغ ... سلام وقت بخیر مشکلی نیست یه بار دیگه بهش بدید