سلام،دیروز یه عروس هلندی تو خیابون پیدا کردیم آوردم خونه چند ساعت بعد شستمش بعدش حالش بد شد لرز داشت جاشو گرم کردم حالش بهتر شد الان یکی از پاهاش جمع هست و درد داره اصلا نمیزاره به پاش دست بزنیم جیغ میزنه و ببخشید مدفوعش هم آبکی شده.تاجش هم کنده شده بود وقتی پیداش کردیم.ممنون میشم کمکم کنید.

سلام وقت بخیر

با توجه به توضیحات ارائه شده، حال پرنده بحرانی بوده و باید با دقت توسط دامپزشک معاینه شود

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید من یه جوجه مرغ سه هفته ای دارم که بعصی وقتا یه چشمش چسبیده به هم و انگاری باز نمیشه باید با ... سلام وقت بخیر احتمالا درگیری ویروسی دارد که باعث التهاب و ترشح در صورت و چشم شده و بهتر است توسط دامپزشک ...
سلام خسته نباشید .من دوتا عروس هلندی داشتم یکیش مریض شد مرد بعد فهمیدم که برفک دهان گرفته بوده الان این یکی ... سلام وقت بخیر در بسیاری موارد عوامل بیماری زا نسبت به ترکیبات دارویی مقاومت ایجاد می‌کنند و داروی قبلی ...
سلام پرنده من بر اثر کریستال نعنا که تو آب حل شده بوده مسموم شده با شیر سم زدایی کردم الان بیجار و بیهوش افتاده ... سلام و وقت بخیر کیس‌های مسمومیت جزو موارد اورژانسی می‌باشند از این رو درمان‌های خانگی برای نجات آنها اصلا ...
سلام وقت بخیر، من یه جوجه اردک تقریبا سه چهار هفته ای دارم که امروز وقتی برای بازی توی حیاط گذاشته بودنش متوجه ... سلام وقت بخیر پانسمان اولیه کار مناسبی بوده که انجام دادین، همچنین انجام رادیولوژی توصیه می‌شود. برای درمان ...