سلام،خرگوش من حدود دوروز میشه که شکمش باد کرده و اصلا میلی به غذا نداره،خیلی هم گوشه گیر شده و بیحال،شکمش رو خودم ماساژ دادم تا یه مقدار کم تونست مدفوع کنه و حالش بهتر بشه ولی همچنان همونطور بیحال هستش،خواستم ببینم دارو یا راه حلی هستش که بشه انجام داد؟

سلام وقت بخیر، احتمال عفونت با انسداد در دستگاه گوارش هست و باید معاینه بشه.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خرگوشم از دیشب هیچی نخورده نه آب و نه غذا از جاش هم اکنون نمیخوره چکار کنم؟ سلام وقت بخیر، نیاز به معاینه وجود دارد، لطفا به دامپزشک مراجعه کنید.
سلام یه لاکپشت مینیاتوری دارم که چندوقته بدنش زرد شده توی آکواریوم بدون آب نگهش میدارم یه مقدار مرطوبه البته ... سلام وقت بخیر لاک پشت مینیاتوری نداریم بسته به نوع گونه شرایط زندگی‌ فرق میکنه
سلام خسته نباشید من عروس هلندیم تخم گیر کرده بود روده اش زده بود بیرون رفتیم براش بخیه زدیم ولی هنوز بیحاله ...
سلام خرگوش اگر مدفوع خودشو بخوره چه معنی داره؟! و اگر بخوایم این کارشو متوقف کنیم باید چیکار کنیم؟! کمبود غذایی ... سلام وقت بخیر هیچ ارتباطی با رژیم غذایی نداره به نوع ماده غذایی هست که خودشون میسازن و مصرف میکنن