زالویی که به زبان سگ چسبیده و دهان سگ خونریزی میکند را چگونه بیرون اوریم?

سلام وقت بخیر

باید پس از تجویز دارو ارامبخشی از دهان خارج شود. آزمایش خون گرفته شود و در صورت نیاز داروی مناسب تجویز شود

5/5 - (1 امتیاز)
سلام..امروز یک توله سگ بومی کوچک اندازه یک گربه از زیر در وارد حیاط خانه ما شده..من مادرش پیدا نکردم و تا حالا ... سلام وقت بخیر شکم به احتمال زیاد این طور که میفرمایید مشکلی ندارد ولی اون حشرات که فرمودید ، کک هستند باید ...
سلام .یک توله یک ساله نژاد خراسانی دارم خیلی ضعیف هس جوری که تمام استخوان هاش دیده میشه از نظر غذا همیشه بهش ... سلام وقت بخیر، رشد یک توله، تحت تاثیر فاکتورهای متفاوتی است. اگر به لحاظ سلامتی ایرادی وجود نداشته باشد باید ...
سلام پامرم چهارماهش ی ظرف کوچیک شله زرد خورده تا رسیدم بیشترشو خورده بود باید ببرمش دامپزشکی یا خطر جدی ن ... سلام وقت بخیر بهتر هست جهت سرم تراپی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام، یه سگ خیابونی حدودا یه ماهه توی شهرک ما میاد دم خونه ما میشینه و میخوابه و دیگه کلا با همسایه های ما و ... سلام وقت بخیر، بهتر هست چون سگ بومی هست و جز نژاد های بزرگ هست داخل اپارتمان نگه داری نشود. اگر حیاط یا باغ ...