دو گربه بی مادر رو از سه چهار روزگی بزرگ کردم الان چهار ماهه هستند دیشب تو حیاط یه گربه بزرگ اومده بوده از صدای زیاد گربه مون بیدار شدیم دیدیم یکی از گربه ها مدفوع شل و ادرار کرده و خودشو و همجا رو کثیف کرده و به شدت ترسیده تا حدی که تو حیاط نمیره حتی به زور . حالا اصلا غذا نمیخوره بازی نمیکنه و دست به شکمش بزنیم جنگ میزنه و گاز میگیره و گوشه گیری می‌کنه . ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر

لطفا بدنش رو از نظر وجود گازگرفتگی حتما بررسی بفرمایید و در صورت وجود حتما به دامپزشک مراجعه نمایید که آنتی بیوتیک تزریقی و شستشو زخم باید انجام بشه

یک امتیاز ثبت کنید
آیا می‌توانیم به حیوانات خانگی غذای انسانی بدهیم؟ برخی از غذاهای انسانی در حد اعتدال برای حیوانات خانگی بی خطر هستند، مانند گوشت یا سبزیجات پخته شده ساده. اما ...
گربه dsh ماده دارم که 13 جولای فحل شد و بعد از 9 روز فحلیش تموم شد ولی دو روز پشت هم روزا کامل می‌خوابید و شبا میرفت ... سلام و وقت بخیر بچه فحل هست و باید عقیم بشه گربه ها در فصل فحلی که در بهار و تابستان هست ، همیشه فحل هستند ...
سلام من لب پایین گربم یه مدتیه خیلی بدجور ورم کرده از جی میتونه باشه؟ سلام وقت بخیر گاها ممکن هست به دلیل گاز گرفتن یا فرو رفتن دندان بد فرم در لب این اتفاق رخ بدهد لطفا جهت معاینه ...
سلام من یک گربه دارم متوجه شدم امروز روی گوشش دیدم که یه بخشیش سیاه شده و موی ان بخش ریخته و یکم قرمزه سلام وقت بخیر، باید معاینه بشه ممکنه قارچ یا انگل باشه