دلیل ادرار نکردن سگ چیه؟ سگ ما از دیروز بعد از ظهر ادرار نکرده بی حاله چکار باید کرد؟

سلام وقت بخیر، بسته به سن سگ عدم ادرار دلایل متنوعی میتواند داشته باشد. به طور مثال میتواند ناشی از سنگ های ادراری باشد. حتما به دامپزشک مراجعه شود.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر ببخشید من یه سگ ماده دارم که امروز با یه سگ نر عقیم شده جفتگیری کرد میخواستم بدونم احتمال ... سلام وقت بخیر اگر عقیم شده باشد خیر
از چه زمانی باید آموزش توله سگ یا بچه گربه جدید را شروع کنیم؟ آموزش می‌تواند به محض اینکه توله سگ یا بچه گربه جدید را به خانه آوردید شروع شود. اجتماعی شدن اولیه و تقویت ...
سلام سگم دو روز پیش دوتا طوله زاییده یکیش مرده ب دنیا اومد اون یکی هم دو روز بعد مرد ..حالا ۴۸ساعته سگم اب هم ... سلام وقت بخیر، نیاز به آزمایش و سونوگرافی هست
با سلام وخسته نباشید وتشکر ویژه از زحمات شما خوبان خواستم بدونم داروی بکرا BAKRA که ساخت کشور خودمونه ویا داروی ... سلام وقت بخیر برای عقیم سازی باید جراحی انجام بشه