درود وقت بخیر جوجه تیغی من آلوده به کنه هست و من دنبال یک راه برای از بین بردنشان هستم لطفا راهکاری به من بدهید ممنون .

سلام وقت بخیر، باید با توجه به شرایط بالینی و وزن جوجه تیغی درمان مقتضی انجام شود. لطفا دامپزشکی مراجعه نمایید،

یک امتیاز ثبت کنید
سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند وجود داشته باشد. میتواند مشکلات پوستی ناشی از عفونت‌های قارچی، باکتریایی ...
سلام وقت بخیر ما یه خرگوش ۱ ماهه چن روز پیش خریدیم.تا پریروز حالش کامل اوکی بود و خیلی سرحال بود.بازی میکرد ... سلام وقت بخیر از نطر پاستورلا و ای کانیکولی که بیماریه انگلی هست برسی بسه و درمان براس انجام بشه
سلام خرگوشم داره می‌میره فکر کنم. خرگوش من امروز خیلی بی اشتها شد، بعد که دقت کردم دیدم لرزش غیر عادی داره، ... سلام و وقت بخیر، این علائمی که میگید بحرانی هستند و باید به دامپزشک مراجعه کنید.
سلام من یک خرگوش دارم تازه گرفتمش میخواستم بدونم باید کناره هاي چشم خرگوشم را تمیز کنم؟ سلام، خیر نیازی نیست