درود بر شما یه سهره قناری دارم که نوک یکی از انگشتانش متورم شده تتراساکیلین میریزم تو آبخوریش ولی فعلا تغییر نکرده لطفاً راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر

به انگشت مبتلا پماد T.N.N بمدت ۳ روز بزنید اگر بهتر نشد توسط دامپزشک معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام عروس هلندیم تقریبا 55 روزشه کل روز خوابه مدفوع ابکی و بد بو داره دلیلش چیه؟ سلام وقت بخیر درگیری گوارشی دارد، بهتر است درمان دارویی لحاظ بشود. از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین تهیه ...
سلام عروس هلندیم یک ماهو نیمش هست الان دوروزه همش کف قفس هستش و چشمانش هم همش میبنده سلام وقت بخیر پرنده شما شدیدا بیمار و ناخوش احوال هست، قطعا به دامپزشکی مراجعه نمایید.
سلام و وقت بخیر من یه مرغ عشق دارم که خیلی بی حاله اوایل که آوردمش خونه کامل رام شده بود حتی رو دستم می‌نشست ... سلام وقت بخیر، وضعیت اشتها و غذای پرنده، همچنین مدفوع به چه صورت می باشد؟ آیا پرنده لاغر هم شده؟
با سلام خدمت شما عزیزان پای بلدرچین من شکسنه ، آتل بستیم .اما نمیدونم جهتش چطوری باید باشه ک پاهاش درست بگیره ... سلام وقت بخیر برای تشخیص وضعیت شکستگی و نحوه تثبیت موضوع، انجام رادیولوژی ضروری می‌باشد ولی به عنوان یک ...