درود ، حدود یک هفته ای میشه که عروس هلندی گرفتم مشکلش اینه که سایه خودش روی دیوار می افته و فکر میکنه یه عروس هلندی دیگست و هی صداش میکنه و هر کاری کردیم‌ ، پارچه رو قفسش گذاشتیم جاشو تغییر دادیم ولی بهش وابسته شده ، و خب پارچه گذاشتن روی قفس به مدت طولانی خیلی آزار دهنده است نمیدونم چیکار کنم خیلی خیلی به کمکتون نیاز دارم

سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، پرنده احساس تنهایی می‌کند و بهتر هست یک جفت براش تهیه کنید، هم شاداب‌تر خواهد شد و هم احساس تنهایی نخواهد کرد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یه یک جفت مرغ عشق رنگین کمانی سفارش داده بودم از همون اول فضله اش به مخرج اش می‌چسبیدند و سینه کاردی ... سلام وقت بخیر با توضیحات شما قطعا درگیری گوارشی و عفونت روده مطرح می‌باشد. از داروخانه دامپزشکی داروی انروفلوکساسین ...
سلام وقت بخیرببخشید پرنده ام التهاب داخل مفاصل پا دارد به دو تا دامپزشکی داخل شهرمون مراجعه کردم داروی ملوکسیکام ... سلام وقت بخیر احتمالا مصرف این دارو به مدت ۲۱ روز مشکلاتی را برای دستگاه گوارش ایجاد خواهد نمود، از دامپزشک ...
ببخشید من دوتا اردک دارم سه روزشون هست میتونم بزارم شنا کنن باتشکر! سلام وقت بخیر بله می‌توانند شنا کنند فقط دچار افت دما و سرمازدگی نشوند.
باسلام ببخشید من یه جفت عروس هلندی دارم (نر و ماده)سن نر ۶ماهه و سن ماده۴ماهه هست امروز که به راه رفتن ماده ... سلام وقت بخیر، احتمال ضرب دیدگی در اثر برخورد با اشیاء پیرامون مطرح است، اگر لنگش و عدم وزن گیری ادامه داشت، ...