خسته نباشید ما یه سگ اومد داخل خونه چند روز میگذره صاحبش نیومده یه خال مانند رو سرشه باید چکار کنم که درس بشه

سلام باید توسط دامپزشک چک بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام سلام خسته نباشید ۴ روز پیش یه سگ گرفتم سگ از قبل خوب بود قبل اینکه تحویلش بگیریم ولی وقتی تحویلش گرفتیم ... سلام وقت بخیر مسائلی که میفرمایید ، ممکنه آسیب به اعصاب صورت وارد شده باشه که باید توسط دامپزشک معاینه بشه ...
با سلام من ی سگ ۵ ساله تریر ماده دارم.از دیروز به مدت طولانی رفت زیر مبل بیرون نیومد حتی برای از خونه بردن بیرون.و ... سلام و وقت بخیر این موارد نشانه اختصاص یک بیماری خاص نیست اما یه مشکل داخلی ممکنه پیش اومده باشه باید توسط ...
زالویی که به زبان سگ چسبیده و دهان سگ خونریزی میکند را چگونه بیرون اوریم? سلام وقت بخیر باید پس از تجویز دارو ارامبخشی از دهان خارج شود. آزمایش خون گرفته شود و در صورت نیاز داروی مناسب ...
سلام ده روز پیش دیدم چشم راست سگم کوچیک شده و میخارونه چشمش رو. بعد یک هفته خود به خود خوب شد حالا دو روزه اون ... سلام وقت بخیر، قطره چشمی کلرامفنیکل و کرومولین را هر ۶ ساعت داخل چشم کوچک شده بریزید و تا ۲ روز بعد خوب شدن ...