خداقوت و خسته نباشید …. ببخشید خواهرم داخل سرویس بهداشتی رو با مواد شوینده وایتکس و جرمگیر داشت میشست من و گربم اتاق کناری بودیم و یه دفه ای یه بوی وحشتناک وایتکس وارد اتاق شد سوال من اینه باتوجه به اینکه غذاهای گربم درش باز بود آیا الان غذاها بلا استفاده شدن؟؟ چون بوی وایتکس و مواد شوینده به حدی زیاد بود که هنوزم داخل خونه پخش شده….. ممنونم اگه محبت کنید پاسخ بدید

سلام وقت بخیر

لطفا گربه را در محیطی بگذارید که بوی وایتکس نباشد و آب و غذای حیوان را تعویض کنید

4/5 - (1 امتیاز)
سلام گربه ی من ۳ ماهشه از دیروز بی حاله و غذا نمیخوره،چشمشم کمی کثیف شده چیکار میتونم براش کنم؟اصلا اشتها ... سلام وقت بخیر در صورتیکه اصلا غذا نمیخورد جهت دریافت سرم تراپی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام وقتتون بخیر، گربم زایمان کرده دوتا بچه اورده الان یک روزشونه، لیسشون میزنه همیشه هم کنارشون دراز میکشه ... سلام وقت بخیر، به دامپزشک مراجعه کنید شاید بشه کمک کرد بچه ها از شیر مادر استفاده کنن در غیر این صورت شیر خشک ...
گربه من ۴ ماهشه وقتی خوابه با دماغ تنفس میکشه و صدای سوت میده حس میکنم دماغش کیپ شده و تنفس شکمیش هم یکم بیشتر ...
گربه ی من (نر عقیم نشده) حین ناخن گیری اون یکی گربه ام (ماده عقیم شده) میره کنارش و نگاش میکنه یهو ماده بهش حمله ... سلام وقت بخیر، گربه نر اگر عقیم بشه ممکنه در چند ماه آینده شاهد کمی بهبود رفتار باشیم. اما به طور کلی اگر گربه ...