حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟

مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در دسترس حیوانات باشد.

4/5 - (3 امتیاز)
سلام سگ من از صبح ادار و مدفوع نکرده و هر چند دقیقه میره که دستشویی‌کنه‌ولی نمیتونه و زور میزنه و استفراغ ... سلام وقت بخیر، جهت تشخیص دقیق نیاز به سونوگرافی و رادیولوژی دارد، لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام اگه یه گربه ۴ سال پیش یه گاز سطحی بگیره و خونم نیاد چی میشه من برا بچم نگرانم بعد ۴ یا ۵ سال به من گفته لطفا ... سلام وقت بخیر، مشکلی پیش نمیاد نگران نباشین
سلام خسته نباشید دیروز ساعت ۱۲ ب گربم شیرش رو دادم کامل و قشنگ خورد ولی از دیروز تا الان هیچی نخورده بردمش ... سلام وقت بخیر تا ۱۲ ساعت بهش چیزی ندید بخوره و سپس در حجم کمتر غذاش رو شروع کنید اگر بی اشتهایی و استفراغ ...
سلام من یه گربه ی ۸ ماهه نر دارم که عقیم نشده و احساس جفت گیری پیدا کرده اخیرا، تا پیش از این خارج از ظرف خاک ... سلام وقت بخیر، بله در اولین فرصت ممکن باید گربه حتما عقیم بشود قبل از اینکه این رفتار در گربه به صورت عادت ...