تویه سوله ۴۰متری از پرندگان بلدرچین حشره ایی به اسم مایت قرمز اوفتاده برای پاکسازی سوله باید از چه نوع سمی استفاده کرد؟

سلام وقت بخیر

اگر بتوانید سوله را تخلیه کنید، انتخاب های مختلفی برای نظافت وجود دارد که اکثرا ترکیبات ضدعفونی با پایه فرمالین یا آمونیوم می‌باشد. اگر پرنده داخل سوله هست استفاده از پروپوکسور مناسب‌تر است.

3/5 - (1 امتیاز)
سلام من بلبل خرما دارم چند روز پیش کردنشون تو کیف دوتاشون رفتم جایی بعد وفتی برگشتم تقریبا بعد ۲۰ دقیقه اینا ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، قطعا پرنده باید توسط دامپزشک بطور کامل معاینه شود
با سلام خسته نباشید من دو جفت طوطی دارم که چکد وقت پیش همزمان نر هایشان مردن و این دوتا ندیدن که اونا مردن ولی ... سلام وقت بخیر احتمال بسیار زیاد به دلیل از دست دادن جفت، روحیات پرنده‌ها آسیب دیده و توصیه می‌گردد برای ...
سلام یه مدت هست کبوتر هام مریض شدن و امروز یه دونه بچه کبوترچشماش باز نمیکنه غذا نمیخوره بهش که میدیم نمیتونه ...
سلام از کجا بفهمم جوجه گنجشک بالش شکسته یا نه؟بی حاله و تند تند نفس میکشه علتش چیه؟خودم بزرگش کردم و هرازگاهی ... سلام وقت بخیر، بال‌های سالم معمولا در توازن با یکدیگر هستند هرچند تشخیص دقیق توسط دامپزشکی و انجام رادیولوژی ...