به کبوتر غذا می دهم ولی بعد از مدتی هی دهانش را باز و بسته می کند فکر می کنم درد داره

سلام وقت بخیر

احتمالا کبوتر مبتلا به بیماری تریکوموناس می‌باشد که علایمی نظیر دهنک زدن، تهوع و بوی نامطبوع از دهان را دارد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یک جفت طوطی برزیلی دارم که مدتی هست جنسیت نر این طوطی مدفوعی اسهال مانند که سفید رنگ هست داره و اکثر ... سلام وقت بخیر احتمال درگیری گوارشی بسیار مطرح است، از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین تهیه و طبق ...
سلام من یه جوجه گنجشک که از لونه افتاده بود پیدا کردم. برنج رو لِه کردم و با آب خیلی کم قاطی کردم و با قاشق کوچیک ... سلام وقت بخیر احتمالا در پروسه غذارسانی، بخشی از غذا وارد مجرای تنفس شده و موجب بروز حالات خفگی شده است، ...
من یک عروس هلندی ایزابلا خریدم جوجه 3.4ماه از دیروز ساعت 3ظهر آوردم داخل قفس ولش کردم تا الان یک یک روز گذشت ... سلام وقت بخیر، چنین رفتارهایی متعاقب استرس جابجایی می‌باشد. در صورتی که پرنده همچنان از مصرف آب و غذا امتناع ...
سلام ببخشید پرنده من تازه تخم کرده نگارنم تخمشو بخوره راهنمایی میکنید سلام وقت بخیر جیره غذایی پرنده را با ارائه غذای پلت تجاری، تخم مرغ و انواع حبوبات آب‌پز، جوانه جات، میوه ...