به بچه گربه چند روزه بجای شیرخشک مخصوص چی بدم بخوره.یه جای گزین بجای شیر خشک

سلام وقت بخیر

شیر گاو جوشیده غلیظ شده ولی ممکنه حساسیت بده.
بهترین حالت ، همون شیر خشک خودشون هست

4/5 - (1 امتیاز)
سلام من به تازگی یک گربه رو به سرپرستی گرفتم و خیلی شیطونه و کلا وقتشو بیرون میگذرونه ولی بخاطر گرما یکم حالش ... سلام وقت بخیر با یک بار اتفاقی نمی‌افتد اگر علایمی از استفراغ و بی اشتهایی و اسهال نداره لازم نیست کاری ...
سلام خسته نباشید.گربه من ۱سال و ۶ ماهه است و نره. گاهی اوقات گاز دردناکی میگیره.میخواستم بدونم بخاطر عقیم نکردنش ... سلام وقت بخیر معمولا گاز گرفتن رفتاری هست و گربه احساس شکار میکند اما اگر پرخاشگر شده و تمایل به گریز از ...
سلام خسته نباشید من داخل خیابون ی بچه گربه تقریبا یک ماه و نیمه پیدا کردم داخل دهنش افت و عفونته بی اشتهاس ... سلام وقت بخیر به احتمال زیاد در گیر ویروس تنفسی گربه سانان شده معمولا به جراحی نیاز ندارن ولی بسته به شدت ...
سلام ببخشید توی حیاطمون یه گربه داریم این گربه رفته چند تا از بچه هاشم آورده بعد امروز یکی از بچه ها شو دیدم ... سلام وقت بخیر، اگر به طور کامل چشم بیرون آمده باید تخلیه چشم توسط دامپزشک جراح صورت بگیرد. اما اگر فقط در حد ...