بلدرچین کوهی دارم ماده به هفته میشه مریض است غذا نمی خوره همیشه چرت میزنه داخل فضله پرنده لکه سفید و خلت است میشه راهنمای کنید

سلام وقت بخیر

پرنده مشکل گوارشی دارد، از داروخانه دامپزشکی پودر نئومایسین اُکسی‌تتراسایکلین تهیه و طبق راهنمایی داروخانه اجرا کنید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام من یه جوجه مرغ بومی گرفتم همون موقع که آوردمش خیلی بی حال بود الان دقت میکنم میفهمم اسهاله‌ روش درمانی ... سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی داروی اِنروفلوکساسین یا نئومایسین اُکسی تتراسایکلین تهیه و طبق راهنمایی ...
سلام خسته نباشید سوال داشتم جوجه عروس هلندی صدای جیر جیر در میاره نمیتونه هم وایسه مشکلش چیه ممنون میشم راهنمایی ... سلام وقت بخیر صدای جیر‌جیر در مواقع گرسنگی هست، لذا کیفیت و مقدار غذای دریافتی پرنده را بررسی کنید.
سلام وقت بخیر ما یه طوطی برزیلی ماده داریم که خیلی دستی بعد ما دیروز یه طوطی نری براش خردیم بعد اولش طوطی نر ... سلام وقت بخیر شما مجاز به رویارویی مستقیم پرنده‌ها بدون رعایت قرنطینه و پیش آشنایی ندارید، پرنده ها را ...
سلام یه طوطی ملنگو دارم تقریبا سه ماه و نیم سن داره امشب که اومدم بهش سرلاک بدم کرمک رو قورت چکار کنم این موقع ... سلام وقت بخیر، به فوریت مراجعه به دامپزشکی نمایید تا کرمک از چینه دان خارج گردد.