بدن پت من دامه دایی قرمز زده ک ی خورده خارش دارن و برجسته هستند با این ک نظافت و بهداشت و رعایت میکنم نگرانش شدم

سلام وقت بخیر

دلایل مختلفی میتواند داشته باشد
میتواند به دلیل حساسیت تماسی یا الرژی غذایی یا حتی ناشی از نیش کک و کنه باشد
برای معاینه دقیق تر لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
عرض سلام و خسته نباشید من یک قلاده سگ پاکوتاه نژاد اشپیتز دارم که متاسفانه نسبت به من ترس داره البته که این ... سلام وقت بخیر سعی کنید باهاش بازی های مختلف انجام بدید زمانی هم کار خوب و مورد نظر شما رو انجام میده تشویقی ...
سلام سگ من ۵ ماهشه هسته سیب و چوبش رو خورده تا الان علائمی نداشته تقریبا نیم ساعته که خورده .من بعد از خوردن ... سلام وقت بخیر مشکلی ندارد اگر علائم خاصی نشان نداد جای نگرانی نیست
سگم از ساعت 7 شب دیروز اسهال داره و امروز هم یه بار بالا آورده از دیشب تا حالا 5 بار اسهال داشته،عقیم شده چیکار ... سلام فورا به دامپزشک مراجعه کنید
سلام سگ نژاد افغان دارم این حیون زنجیر دورگردنش گیر کرده و وحشی شده نمیتونم نزدیکش برم که زنجیروببرم واینکه ... سلام وقت بخیر، باید زنده گیر حیوان شما رو با دارو مقید کنه راه دیگه ای نیست