ببخشید من دوتا اردک دارم سه روزشون هست میتونم بزارم شنا کنن باتشکر!

سلام وقت بخیر

بله می‌توانند شنا کنند فقط دچار افت دما و سرمازدگی نشوند.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام مرغ مینام کش مو خورده نسبتا کوچیک هس کش مو باید چیکارش کنم بهش روغن زیتون هم دادم ولی دفع نکرده سلام وقت بخیر، قطعا توصیه به معاینه توسط دامپزشک پرندگان و اخذ عکس رادیولوژی می‌گردد ولی با توجه به اینکه ...
سلام خسته نباشید من یه پرستوی تازه از تخم در اومده پیدا کردم تا اینکه جون پیدا و بره من چه مراقبت های باید انجام ... سلام وقت بخیر، درباره پرستوها، با توجه به اینکه پرنده های مهاجر هستند و همچنین از نظر تغذیه گونه ای هستند ...
ما چند روزه از یک بچه گنجشک که در حال مرگ بوده مراقبت میکنیم و بهش ارد نخودچی میدیم ولی امروز کنار گردنش دایره ... سلام وقت بخیر دایره ایجاد شده به دلیل تجمع و تراکم آرد نخودچی است، لذا این گزنه نه تنها برای تغذیه مناسب ...
سلام خسته نباشید یه عروس هلندی 3 ماهه دارم که مدتی هست ناگهانی غش میکنه و توی یک روز 4 بار این اتفاق افتاد و ... سلام وقت بخیر احتمالا یک یا چند عامل باعث این شرایط می‌شوند مثل صرع، افت قند، عدم توازن الکترولیت‌ها و ...