ببخشید عروس هلندیم همین الانن جوهر خوردهه چکار کنمم

سلام وقت بخیر، مایعات و قرص ذغال فعال به پرنده بدهید و فورا به دامپزشک مراجعه نمایید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشید یه عروس هلندی دارم سه روزه که طوطی برزیلی خریدم امروز یکی از عروس هلندی هام کسل شده و می‌لرزه ... سلام وقت بخیر احتمال بروز بیماری با توجه به توضیحات وجود دارد. پرنده تازه وارد قرنطینه و پرنده بیمار به دامپزشکی ...
سلام خسته نباشید مرغ عشق من توسط یکی دیگه از پرنده هام نکش کامل کنده شده چیکار کنم ؟ سلام وقت بخیر باید به پرنده جهت تغذیه، سرلاک بدهید، از سوی دیگر جهت مداوا و ترمیم منقار به دامپزشکی مراجعه ...
سلام بخیر و خسته نباشید من یه روز هست دو تا جوجه 30 روزه مرغ مینا خریدم اینا یه مقدار بی حالن آیا این طبیعیه ... سلام وقت بخیر، قطعا هرگونه علایمی نظیر ضعف، بی‌حالی، بی اشتهایی، عدم خوردن آب و غذا طبیعی نیست و باید به دامپزشک ...
سلام من یک عروس هلندی دارم یک هفته میشه خریدم که اصلا جیغ نمی‌کشید اما چند روز بعدش دست به جیغ زدن کرد عروس ... سلام وقت بخیر احتمالا به دلیل استرس و احساس ناامنی پرنده دچار استرس جابجایی شده و سیستم ایمنی ضعیف و پرنده ...