ببخشید شب ها مرغ عشق های من پر پر میزنه مخصوصا مرغ عشق نر بازه سنیشون حدود 4.7 ماه هست ولی وقتی پارچه رو شب برمیدارم از روی قفسشون میبینم که نره یکم می‌لرزه و یه صدای میده بعد یه چند دقیقه آروم میشه

سلام وقت بخیر

احتمالا در طی شب پرنده‌ها دچار استرس می‌شوند، بهتر است از یک چراغ خواب در طی شب استفاده نمایید.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام من بلبل خرما دارم چند روز پیش کردنشون تو کیف دوتاشون رفتم جایی بعد وفتی برگشتم تقریبا بعد ۲۰ دقیقه اینا ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، قطعا پرنده باید توسط دامپزشک بطور کامل معاینه شود
یه جوجه اردک دارم. در انتهای دو طرف نوکش زائده زگیل مانند در اومده و داره بزرگتر میشه. این چی هست؟ آیا قارچ ... سلام وقت بخیر احتمالا درگیر با آبله هست، از پماد آسیکلویر برای زوائد استفاده و جهت عفونت ثانویه حتما به ...
عروس هلندیم افسرده شده و اصن شاد نیست خیلی گازم میگیره و در خدی که خون بیاد بیشتر ساکت و رو دست نمیاد راهنماییم ... سلام وقت بخیر، رفتارهای مطرح شده به دلیل ورود به فصل تولید مثل و متعاقبا قلیانات هورمونهای جنسی می باشد. بهتر ...
سلام میخواستم بپرسم عروس هلندی من ۴ ماهش است سرما خورده اسهال هم داره امشب لرزش گرفته پف هم میکنه چی بدم بهش ... سلام وقت بخیر، با توجه به گزارشات شما، پرنده به واسطه ابتلا به بیماری، دچار کاهش وزن، لاغری و افت سطح قند خون ...