با عرض سلام و خسته نباشید عروس های ما ۳ جوجه ۲۰ ، ۲۲ ،۲۴ روزه دارن، دیشب احساس کردیم شکم جوجه کوچکتر ورم کرده و بزرگ شده اما حالش خوبه و علائم دیگه ای نداره، میخواستم بدونم این یک بیماری هست یا در جوجه ها طبیعیه؟ممنونم از زحمتی که میکشید

سلام وقت بخیر، احتمالا دچار تورم روده و مشکلات گوارشی شده. استفاده از یک آنتی بیوتیک موثر بر دستگاه گوارش توصیه می‌شود.

2/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر پر و دم تعدادی از مرغ های بنده ریخته است.لطفا راهنمایی فرمایید سلام وقت بخیر، بهار فصل تعویض پر بوده و یک روند روتین می‌باشد. از یک مکمل ویتامین در کنار غذای روزانه استفاده ...
سلام من عروس هلندیم دختره و مدفوعش بوی بد میده چکار کنم؟ سلام وقت بخیر احتمالا درگیر عفونت گوارشی هست و باید به دامپزشکی مراجعه کنید تا از مدفوع نمونه برداری و آزمایش ...
سلام وقتتون به‌خیر باشه✨ بنده اردکی دارم سه چهار سالشه و نره ناگهان دیدم غذایی که داده بودم رو (نون خیس خورده ... سلام وقت بخیر ابتدا اینکه جیره غذایی ارائه شده کاملا ناصحیح بوده و در تناسب با تامین نیازهای پرنده نیست ...
باعرض سلام من تعدادی عروس هلندی دارم پر صاف براق نیست یکی دم شکسته در نماید یکدونه پر می خوره به قفس خون ریزی ... سلام وقت بخیر، با یک حوله پرنده را مقید کنید، در پیج اینستاگرام بیمارستان دامپزشکی مرکزی، یک پست در ارتباط ...