با سلام . یک عروس هلندی ۳ روزه گرفتم برای اینکه جفت شه با عروس دیگم ولی اینی که تازه گرفتم مدفوعش زرد و آبکیه باید چکار کنم؟ آیا مریضیه؟ یا استرس محیط جدیده؟

سلام وقت بخیر

قطعا پرنده تازه خریداری شده باید تا ۱۴ روز مجزا و در قرنطینه باشد، فعلا از داروخانه دامپزشکی داروی انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی داروخانه اجرا نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام و عرض ادب ببخشید بنده یک مینا دارم ددارم که حدود سه ماه داره و خودم بزرگش کرم دستی هست اما داخل قفس خیلی ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، رسیدگی کامل و صحیح بوده و احتمال زیاد موضوع نگران کننده‌ای نخواهد ...
طوطی برزیلی دارم من بعد تقریبا ی هفتع بیشتر قفسشو داشتم میشستم دیدم تمام کرم زده کف قفس علتش چیه؟ من عروس هلندیم ...
سلام وقت بخیر پر و دم تعدادی از مرغ های بنده ریخته است.لطفا راهنمایی فرمایید سلام وقت بخیر، بهار فصل تعویض پر بوده و یک روند روتین می‌باشد. از یک مکمل ویتامین در کنار غذای روزانه استفاده ...
سلام خسته نباشید سوال داشتم جوجه عروس هلندی صدای جیر جیر در میاره نمیتونه هم وایسه مشکلش چیه ممنون میشم راهنمایی ... سلام وقت بخیر صدای جیر‌جیر در مواقع گرسنگی هست، لذا کیفیت و مقدار غذای دریافتی پرنده را بررسی کنید.