با سلام یه گربه dsh از حدود یک ماهگی به سرپرستی گرفتم(مادرش رفته بود زیر ماشین) الان سه ماهه شده پنج روزه تب و لرز داره و بی اشتها و بی حال فقط میخوابه آزمایش FIV مثبت شده و بشدت کم خونه به انتقال خون هم تشنج نشون داد دکتر میگه درمان نداره راه حلی هست که بتونم نجاتش بدم؟!

سلام وقت بخیر

علائمی که میفرمایید نیاز به بررسی توسط دامپزشک و مشاهده ازمایش خون و شرایط بالینی حیوان دارد در غیر اینصورت نظر دقیقی نمیتوان داد

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم اگه گربه نخ و سوزن بخوره چه علائمی داره ک متوجه بشیم خورده یا نه؟ سلام وقت بخیر، دچار دل درد، بی اشتهایی، استفراغ، بی قراری میشود. حتی سوزن اگر زخم ایجاد کند ممکن است به دلیل ...
سلام وقتتون بخیر من به یه گربه خیابونی رسیدگی‌میکنم چند روزیه خیلی میخوابه تا شب میخوابه شب بیدار میشه میره ... سلام وقت بخیر باید سونوگرافی شکم و آزمایش خون انجام شود
گربم عفونت گوش داره دکتر گفتن ۷روز گلیسرین و بعد ۱۰ روز سیپلکس بریزم ولی هنوز خوب نشده و خارش و سیاهی داره ... سلام وقت بخیر باید به دامپزشکی مراجعه کنین و از گوش نمونه برداری بشه و معاینه بیشتری بشه
سلام یه بچه گربه پیدا کردم حدودا ۵ هفتش باید باشه چون دندون داره بهش هر چیزی میدم بخوره تا میخوره بلافاصله ... سلام وقت بخیر یه سری مشکلات مادرزادی در بچه گربه ممکنه اتفاق بیوفته از قبیل megaesophagus یا vascular ring anomaly که باید ...