با سلام گربه dsh دارم از صبح بیحال بود الان دیدم خون ریزی داره راهنمایی میخواستم؟

سلام وقت بخیر

علت خون ریزی باید مشخص و درمان بشه
لطفا در اولین فرصت به دامپزشک مراجعه نمایید

4/5 - (1 امتیاز)
به بچه گربه چند روزه بجای شیرخشک مخصوص چی بدم بخوره.یه جای گزین بجای شیر خشک سلام وقت بخیر شیر گاو جوشیده غلیظ شده ولی ممکنه حساسیت بده. بهترین حالت ، همون شیر خشک خودشون هست
سلام بچه گربه من نمیتونه شیر بخوره ظرف شیر که جلوش میزارم اصا لب نمیزنه فقط با شیشه شیر مبخاستم ببینم این تا ... سلام وقت بخیر، معمولا تا ۱- ۱/۵ ماهگی ممکنه به کمک جهت شیر خوردن نیاز داشته باشن
چگونه خانه را برای حیوانات امن کنیم؟ گیاهان سمی را از محیط خارج کنید، کابینت های مواد شیمیایی را قفل کنید و اشیاء کوچک و نوک تیز را دور از دسترس ...
گربه غیر خانگی، حدودا چند ماهه درگیر عفونت چرکی دندان شدن، پوزه شون متورم شده، راهنمایی بفرمایید چه دارویی ... سلام وقت بخیر احتمالا خیلی زیاد آبسه تشکیل شده مه باید توسط دامپزشک و تحت بی هوشی تخلیه بشه تجویز آنتی بیوتیک ...