با سلام و وقت بخیر من واسه یه کاری دوروز خونه نبودم و گربه ای ک تو حیاط بود و تنها گذاشتم و وقتی برگشتم دیدم بچه نمیتونه راه بره و یه پاش و بالا نگه می‌داره و به شدت ورم کرده بعد حدود دوروز دیدم پاش خود به خود زخم میشه و ازشون خون کمرنگ و یه چیزایی ک فک کنم چرک هستن میاد من واقعا میترسم چون تو شهرمون دامپزشکی هم نیست و فقط خودمم

سلام وقت بخیر، ممکنه آبسه باشه، حتما باید مو های ناحیه تراشیده بسه ، آبسه تخلیه بشه و یک هفته آنتی بیوتیک تزریقی و سپس آنتی بیوتیک خوراکی مصرف بشه، حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید

4/5 - (2 امتیاز)
گربه من dsh هست و یک سال و شش ماهه و چهار کیلو مولتی ویتامین و مالت( هر دو خمیر هست) چقدر و هر چند وقت یک بار بدم ... سلام وقت بخیر ویتامین هایی از قبیل تاپ تن و.. به صورت روزانه یا یک روز درمیان قابل استفاده هستن خمیر مالت ...
سلام من یه بچه گربه دارم حدود 1 الی 2 ماهشه صب اومد پیشم دیدم که کلا تن و بدنش داره می‌لرزه و اصلا حال نداشت،فکر ... سلام وقت بخیر بله حتما به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام وقت به خیر. ببخشید من دیروز ( 18 خرداد) یه بچه گربه پیدا کردم که مدام جیغ میزنه و شکمش هم ورم غیر طبیعی داره. ... سلام وقت بخیر، احتمالا به علت جیره غذایی نامناسب نفخ کرده منتها حتما باید ویزیت بشه. فعلا قطره خوراکی دایمتیکون ...
سلام ۲تا بچه گربه حدودا ۲ماهه توی خیابون ما هستند که چشماشون همیشه قی کرده هست و نیمه باز و ترشح دارن چطوری ... سلام وقت بخیر معمولا یک عفونت باکتریایی و ویروسی در بچه گربه ها یه وجود میاد باید توسط دامپزشک معاینه بشه ...