با سلام و وقت بخیر تکه نخی دور زبان جوجه پیچیده شده بود که مقداری از آن را باز کردم ولی ته زبانش گره خورده بود باز نشد چیکار میتونم بکنم ایا زنده میمونه؟

3/5 - (3 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر من به عروس هلندی دارم که چند روز پیش طی صدای بلند دچار شک شده بود و خودشو کوبیده بود به قفس ... سلام وقت بخیر، برای التهاب و شرایط چشم موقتا از قطره چشمی اشک مصنوعی استفاده کنید، در صورت حدت عارضه، حتما ...
سلام من عروس هلندی دارم که چهار ماهشه کلماتی مثل بیا و بدو بیا بهش یاد دادم میگه ولی با صدای خش خش دار میگه ... سلام وقت بخیر، کاملا عادی و مورد تایید هست، همچنان در اولویت کلمات تک سیلابی را باهاش کار کنید و با گفتار درمانی، ...
سلام خسته نباشید علت کج شدن تاج خروس چه می‌باشد ؟ ممنون سلام وقت بخیر با رشد تاج، حجم و وزن آن افزایش می‌یابد لذا با گذشت زمان و به ویژه در فصول گرم و بالا رفتن دما ...
سلام و عرض خداقوت قناریم پای راستش حالت کبودی داره شده عین چغندر دقت کردم پاشو نگاه کردم پشت پای راستش قرمزه ... سلام وقت بخیر طبع غذای پرنده را تا حد امکان به سمت ترکیبات سرد ببرید، از میوه‌های طبع خنک استفاده کنید. عرق ...