با سلام قرص کتوکنازول برای سگ ژرمن چه مقدار توصیه می‌شود.سپاسگزارم

سلام وقت بخیر

۵ میلی گرم پِر کیلوگرم هر ۲۴ ساعت

4/5 - (2 امتیاز)
سلام خسته نباشید ببخشید سگ من از دیروز سه بار استفراغ سفید رنگ مایع کرده و هیچی نخورده فقط بعضی وقتها آب میخوره ... سلام وقت بخیر ۲۴ ساعت بهش ناشتایی بدید هم آب و هم غذا مقداری یخ فقط در جلوش بذارید بعد از ۲۴ ساعت هم با حجم ...
سلام..امروز یک توله سگ بومی کوچک اندازه یک گربه از زیر در وارد حیاط خانه ما شده..من مادرش پیدا نکردم و تا حالا ... سلام وقت بخیر شکم به احتمال زیاد این طور که میفرمایید مشکلی ندارد ولی اون حشرات که فرمودید ، کک هستند باید ...
سگم از دیشب ا طرف می‌خوابه میخواد بلند بشه درد می‌کشه جیغ میکشه سلام وقت بخیر، باید معاینه بشه و علت و مکان درد مشخص بشه
آیا می‌توانیم به حیوانات خانگی غذای انسانی بدهیم؟ برخی از غذاهای انسانی در حد اعتدال برای حیوانات خانگی بی خطر هستند، مانند گوشت یا سبزیجات پخته شده ساده. اما ...