با سلام. خرگوش من یک مینی لوپ ترکیش نر هست که حدودا یک سالشه. از دو روز پیش خرگوش قادر به دفع نیست و اشتهای زیادی به خوردن غذا نداره. گاهی اوقات سبزیجاتی مثل جعفری میخوره و کمی آب و دفع هم نداره ولی سعی در دفع داره که موفق نمیشه. ادرارش هم ارادی نیست و به صورت ادرار پاششی هست و ازش میریزه که خونی هست. خرگوش بی حال هم هست.به دامپزشک هم مراجعه شده و در حال درمانه ولی هنوز هم در ادارش خون هست و یبوست داره. در طول دو روز گذشته به دارو ها تونسته کمی دفع داشته باشه ولی مقدارش خیلی کمه و به جای دفع جامد ادرار خونی داره. باید چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر، انجام رادیولوژی، سونوگرافی از محوطه شکم و مثانه به همراه آزمایش خون کامل، در جهت تشخیص دقیق‌تر و درمان بهتر موثر خواهد بود. کار درست مراجعه به دامپزشکی و اجرای کامل پروتکل درمان می‌باشد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ببخشید سگ ۶ماه و ۱۱ روزه من پارووا ویروس گرفته دیشب رفتیم دامپزشکی و دز اول سرم تراپی و تمام امپول ها ... سلام وقت بخیر طبق وزن و دوز دارو باید دارو مصرف کند داخل نسخه حتما مقدار دارو نوشته شده است لطفا طبق نسخه ...
سلام خرگوش ماده من وقتی تو دوران شیر دهی بود ی بار دیگه باردار شد ک بچه هاش سقط شدن الان دوباره حامله ست از ... سلام وقت بخیر ببن۴-۷روز بعد امکان ابستنی هست احتمال ابستنی کاذب هم هست یعنی تمامیه علامت هاب ابستنی وجود ...
سلام وقتتون بخیر من ی خرگوش ۳ ماه دارم پشم های گوش و پاهاش و دستاش ریخته و قرمز شده سلام وقت بخیر بیمار یا دچار قارچ هست با انگل حفار
سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند وجود داشته باشد. میتواند مشکلات پوستی ناشی از عفونت‌های قارچی، باکتریایی ...