با سلام. توله سگ حدودا دوماهه اشپیتز پامر امروز صبح گرفتمش و حدود ساعت ۳ بعدازظهر بهش مقدار کمی استخوان کاملا پخته گردن مرغ دادم. احساس کرد نجوید . بعد از غذا تا الان دسشویی نکرده و یکساعته نبضش تند شده و حالش بده نخوابیده. مقدار کمی هم استفراغ کرد. احساس می‌کنم معدش سنگ شده و نتونسته هضم کنه. نگرانش هستم. لطفا اگه مقدوره کمک کنید. و بفرمایید چطوری میتونم درمانش کنم. سپاس فراوان

سلام وقت بخیر، به توله سگ ها نباید استخوان بدهید هنوز توانایی هضم و جذب استخوان براشون سخت هست و حتی ممکن هست استخوان در درستگاه گوارش انها منجر به انسداد شود. ابتدا باید از این توله سگ عکس رادیولوژی گرفته شود در صورت ایجاد انسداد اقدامات لازم صورت بگیرد

4/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشید یه توله ژرمن ۶ ماهه دارم که پند وقتی بود پای عقب مشکل داشت و توی هم می‌پیچید عکس انداختم ارتوپد ... سلام وقت بخیر مشکل دیسپلازی با دارو های غضروف ساز بهبود چندانی پیدا نمی‌کند وبا توجه به شدت اون ، دامپزشک ...
سلام سلام خسته نباشید ۴ روز پیش یه سگ گرفتم سگ از قبل خوب بود قبل اینکه تحویلش بگیریم ولی وقتی تحویلش گرفتیم ... سلام وقت بخیر مسائلی که میفرمایید ، ممکنه آسیب به اعصاب صورت وارد شده باشه که باید توسط دامپزشک معاینه بشه ...
من نزدیک دوماه سگمو موقت فرستادم پناهگاه رفتم تحویل بگیرم پوست استخوان شده بود دور سیاهی چشاش رنگ آبی نفتی ... سلام باید حتما ویزیت شود و شرایط بالینی حیوان بررسی شود تا تشخیص صحیح بدهیم
سلام خسته نباشید ژرمن شپرد ۶ ماهه دارم که چند وقتی هست پای عقب میلنگه بردم عکس انداختم میگن دیسپلازی داره ... سلام وقت بخیر دیسپلازی با جراحی بهبود میابد برای اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس بگیرید